Személyre szabott tanácsadás és mentorálás az ügyfélszerző rendszerek mestereitől.

Megduplázom a bevételeidet Vagy visszafizetem a pénzed 150%-át.

Az Ön Személyes Ügyfélszerző Szakértője:

Szanyi József vagyok, több mint 6 év tapasztalattal rendelkezem az ügyfélszerzés és vállalkozásfejlesztés területén. 

Személyre szabott megközelítésemmel a Te vállalkozásod egyedi igényeire fókuszálok, segítve Téged abban, hogy hatékony és eredményorientált ügyfélszerző rendszereket építs ki.
 
A Te vállalkozásod is különleges, és az én célom, hogy ezt a különlegességet maximálisan kihasználva támogassam üzleti növekedésedet.
Szakértelmem a sikered kulcsa.

Miért bízd rám vállalkozásodat?

0 órányi
Tanácsadás megtartva
+ 0
Elégedett ügyfél.
+ 0 Ft
1 ügyfélre jutó növekedés.

Szolgáltatások, Amelyekre Számíthatsz

Az egyszeri tanácsadás során személyesen dolgozom együtt Veled, hogy konkrét, azonnali javításokat és optimalizálásokat hajts végre az ügyfélszerzési stratégiáidban. Ez egy óradíjas szolgáltatás, ahol olyan specifikus tanácsokat adok, mint például hogyan posztolj hatékonyan a Facebookon. Célom, hogy gyorsan javítsuk a meglévő ügyfélszerző módszereidet, így rövid idő alatt érezhető eredményeket érjünk el.

A három hónapos mentorálás során szorosan együttműködök Veled, hogy lépésről lépésre felépítsük a vállalkozásod számára a leginkább hatékony ügyfélszerző rendszert. Ez a folyamatos, személyre szabott mentorálás lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan megértsd és alkalmazd azokat a stratégiákat, amelyek segítségével megduplázhatod vállalkozásod bevételét. Ez a szolgáltatás egy hosszú távú elköteleződést jelent mindkettőnk részéről, a közös cél érdekében.

Fedezd fel az ügyfélszerzés legjobb gyakorlatait interaktív workshopjainkon és tréningjeinken. Ezek a programok gyakorlati példákon és valós esettanulmányokon keresztül mutatják be, hogyan érheted el a legjobb eredményeket. Személyes visszajelzést és útmutatást kapsz, miközben aktívan részt veszel a tanulási folyamatban. A workshopok és tréningek kiváló lehetőséget biztosítanak a hálózatépítésre és tapasztalatcserére, így nemcsak új ismereteket szerezhetsz, hanem új kapcsolatokat is kiépíthetsz. Ez a szolgáltatás ideális mind azoknak az új ügyfeleknek, akik gyorsan szeretnének belevetni magukat az ügyfélszerző rendszerek világába, mind azoknak a meglévő ügyfeleknek, akik friss inspirációt és új ötleteket keresnek.

Fedezze fel, hogyan építheti fel saját hatékony ügyfélszerző rendszerét.

Sikertörténetek

Webshop sikertörténet: 0-ról 100 000 000 Ft-ra 10 hónap alatt.

Webshop sikertörténet: 0-ról 100 000 000 Ft-ra 10 hónap alatt.

2021-ben Jani frissen induló (Webshop) vállalkozását 10 hónap alatt juttattam el 0-ról a 100 000 000 Ft-os árbevételig! Olyan kosár értékekkel amelyeket addig még én sem láttam. (7 000 000 Ft.)

Szolgáltató sikertörténet: Növekedés havi 322.000 Ft-os tiszta profitról 981.000 Ft tiszta profitra alig 1,5 év alatt

Ákos egyedül, egy teherautóval és beugrósokkal indította el vállalkozását. Az együttműködésünknek köszönhetően alig 1,5 év alatt eljutottunk oda, hogy 2 teherautót és 4 alkalmazottat foglalkoztatott a hét 5 napján. (És így 7 908 000 Ftal többet keres évente.) Megtehette végre, hogy hétvégén nem vállal munkát.

Tréner sikertörténet: 2 ügyfélről +23 ügyfélre 1,5 hónap alatt

Tréner sikertörténet: 2 ügyfélről +23 ügyfélre 1,5 hónap alatt

Tamásnak csupán 2 ügyfele volt amikor elkezdtük a 3 hónapos együttműködésünket. Nem kellet hozzá csak 1,5 hónap, hogy egy MB II.-es focicsapat mentáltérnere legyen. A mentorálás végére még egy Sakk nagymester és tanítványai is csatlakoztak az ügyfélköréhez.

Pályázat írói ügyfélsiker: 2 hét alatt térült meg a befektetése

Pályázat írói ügyfélsiker: 2 hét alatt térült meg a befektetése

Mária pályázat íróként már ért el korábban sikereket. Viszont az ügyfélszerzés nem volt az erőssége. Ezen szeretett volna javítani amikor megkeresett. Egy olyan ügyfélszerző rendszert építettünk fel, ami 2 hét alatt vissza hozta az együttműködésre szánt befektetését.

150%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Garancia politikám egyszerű! 

Vagy hozom a megbeszélt eredményeket, vagy a munkám ingyen volt Neked sőt.

150%-os pénz visszafizetési garanciát kapsz.

Jól olvasod! 

Ha esetleg nincsenek meg az elvárt eredmények, a kifizetett összeg 150%-át utalom vissza neked. 

Azonnal!

MIRE SZÁMÍTHATSZ AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK ALATT?

EGYMÁST KERESSÜK?

Neked ajánlom ha...

Nem Neked ajánlom ha...

HA KÉSZEN ÁLLSZ A KÖVETKEZŐ SZINTRE EMELNI A VÁLLALKOZÁSOD, KATTINTS A GOMBRA