Esettanulmányaim:

Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen sikerekhez tudtam hozzásegíteni az ügyfeleimet.

1,5 év alatt 4 fős vállalkozás!

Amikor Ákos megkeresett egyedül, beugrós segítségével dolgozott a piaci ára alatt valamivel, hogy legyenek munkái.

A közös munkának köszönhetően alig 1,5 év alatt sikerült felépítenie egy 4 fős vállalkozást 2 teherautóval és a piaci árnál 2000 Ft-al magasabb áron!

2 hét alatt megtérült a befektetés!

Mária azzal a problémával keresett fel, hogy szeretne kiszámíthatóan új vásárlókat szerezni.

Terveztem neki egy profi ügyfélszerző webshopot, ami alig 2 hét alatt behozta a belém fektetett díjat és azóta is folyamatosan növekvő bevételhez jutatja őt.

4 hónapra előre betáblázott naptár!

Rebekáék családi vállalkozása speciális tetőszigeteléssel foglalkozik. Gyakorlatilag hónapról hónapra vadászniuk kellet az ügyfeleket. Ez folyamatos biztonytalanságot jelentett a számukra. 

Egy 3 órás tanácsadást követően sikerült úgy fellendíteniük a vállalkozásukat, hogy 4 hónapra előre betáblázódott a naptárjuk és azóta is folyamatosan csak hónapokkal későbbi időponra lehet tőllük időpontot kapni.

Kárpit tisztítóként szabadon

Barnabás kárpit tisztítással foglalkozik. Az ügyfélszerzés okozta a legnagyobb problémáját a konkurencia kiépítetsége miat.

Többszöri tanácsaásnak köszönhetően mára már csak akkor vállal új ügyfelet ha kedve van hozzá. 

100 000 000 Ft alig 10 hónap alatt!

A Nívószerszám Kft. egy 0-ról induló vállalkozá. Felkértek, hogy tervezzem meg az ügyfélszerző rendszerüket és a kivitelezésben is aktívan segítsek.

Az együttmüködésünknek köszönhetően az inulást követően (2021) mindössze 10 hónap alatt sikeült elérniük a 100 000 000 Ft-os árbevételt! Idén (2022) a bevétel meghaladja majd a 158 000 000 Ft-ot!

Másodállásból főállás!

Kálmán egy kis extra bevételt szeretett volna ezért elindított egy kis mikro webshopot ami az elején nem ment túl jól, de ahogy rendbetettük az ügyfélszerző rendszerét kicsit kevesebb mint 1 év alatt sikerült otthagynia a főállását és már csak a webshopból él.

400%-os növekedés 3 hónap alatt!

Tomi Coachként dolgozik. Növelni karta az ügyfélkörét ezért egy 3 hónapos együttmüködés keretében rendbetettük vállalkozásának a profilját és ezalatt az idő alatt több mint 400%-os növekedést értünk el az ügyfelek számában!