Szanyi József

Ügyfélszerző specialista

Megtanítalak arra, hogyan alakíts ki olyan ügyfélkört, akikkel öröm együtt dolgozni.

Eleged van a Nehéz ügyfelek?

Érezted már úgy, hogy görcsberándul a gyomrod amikor bizonyos ügyfeleidre vársz? Ne legyen büntudatod! Ez velem is előfordult az elején!

 Éreztél már így?

Akkor ismerős lehet a számodra.

 • Bizonyos ügyfeleket a hátad közepére sem kívánsz, de muszáj velük együtt dolgoznod mert szükséged van rájuk, hogy fenntartsd a vállalkozásod és a jövedelemszinted.
 • Mindig kritizálnak. Soha semmi nem elég jó nekik.
 • Vonakodva fizetnek. Mivel folyton keresik, hogy mibe köthetnének bele ezért fizetni sem szeretnek.
 • Nem fizetnek időben és akkor is neked kell emlékeztetni őket, sőt még nekki ál feljebb, hogy ha szólsz nekik.

Még sorolhatnám, de szerintem ráismersz ezekre az ügyfeleidre. Sajnos sokan esnek bele ebbe a csapdába, hogy olyaokkal dolgoznak akik valódi energia vámpírok. Viszont szükséged van rájuk mert a bevételed egy jelentős részét ők jelentik, és bár nyugodtabb lenne az életed nélkülük, mégis szükséged an rájuk, hogy fenntartsd az életszínvonaladat.

A jó hírem az, hogy nem muszáj ilyen emberekkel foglalkoznod! 

Lecserélheted őket ideális ügyfelekre!

Jól hangzik ugye?

Milyen szép is lenne, ha csupa olyan ügyfeled lenne, akikkel szeretsz együtt dolgozni…

Kevesebb ügyféllel ugyan annyit keresnél és minden nap boldogan várnád őket. Több bevételed lenne, amit sokkal nyugodtabban érsz el, hiszen csak olyan ügyfelekkel veszed körbe magad, akikkel öröm az együttműködés…

Szép álomnak tűnik?

Ez számodra is elérhető!

Csak a megfelelő eszközöket használva, a megfelelő célközönségnek kell kommunikálnod!

Tudom, hogy túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de lehetséges! 

Megvalósítható az az ideális helyzet, amikor csupa olyan ügyfeled van akikkel szeretsz együtt dolgozni, és hajlandóak olyan összegeket fizetni a szolgáltatásaidért, amivel kevesebb ügyféllel is nagyon jó bevételeket tudhatsz magadénak.

Sokan elfelejtik, hogy a vállalkozói élet nem arról szól, hogy halálra dolgozzuk magunkat, és olyan ügyfelekkel kelljen foglalkozni, akiket a hátunk közepére sem kívánunk. A célunk az, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet éljünk anyagi jólétben!

Miben segítek én?

Megtalálom az ideális ügyfeledet

A stratégia meghatározásához az első lépés mindíg a célpiacod tökéletes meghatározása, ezen belül az ideális ügyfeled megtalálása. Segítség lehet a már meglévő olyan ügyfeleid profilja, akikkel örömmel és sikerrel működsz együtt.

Kialakítom az ideális értékajánlatodat

Az ügyfelednek sokkal fontosabb az, hogy számára teljes mértékben megfelelő ajánlatot adj. Fontos, hogy érezze az ajánlatod valóban az ő igényeiről szól. Egy ilyen tökéletesen megfogalmazott ajánlat mellett másodrangú kérdéssé válik az árazás.

Megmutatom, hogyan komunikálj nekik

Ha már megvan az ideális ügyfeled és a tökéletes ajánlatod, akkor ezt a lehető leghatékonyabban és legprofibban kell hozzájuk eljuttatnod. Ehhez kell átnéznünk a kommunikációs csatornáidat és a hozzájuk tartozó eszköztárat.

„Az a feladatom, hogy boldog és kiegyensúlyozott vállalkozóvá tegyelek.”

Ki vagyok én?

Szanyi József, ügyfélszerző specialista és üzleti mentor. Az elmult 6 évben számos vállalkozónak segítettem megduplázni vagy akár megtriplázni a bevételeit. Mindezt úgy, hogy az esetek 20%-ában fele annyi ügyféllel értük el ezt az eredményt mint induláskor.

Szakterületem az egyszemélyes vállalkozásokra szabott bevételnövelő rendszerek tervezése és építése, amelyeknél a legfontosabb szempont az, hogy gyors és valódi növekedést érjünk el.

Szeretek hosszú távon együtt dolgozni az ügyfeleimmel, akik eddig 100%-ban elégedettek a munkámmal. A sikerhez elengedhetetlen az őszinteség. Az a feladatom, hogy boldog és kiegyensúlyozott vállalkozóvá tegyelek.

Hiszek abban, hogy gyümölcsöző lesz az együttműködésünk. De ehhez Te is kellesz.

A garanciapolitikám egyszerű:

HA BIZALMAT SZAVAZOL NEKEM, AKKOR TARTOZOM NEKED AZZAL, HOGY A LEGJOBBAT KAPOD A PÉNZEDÉRT!

Elégedettség garancia

Az elégedett ügyfeleim visszajelzései alapján úgy döntöttem, hogy a megbízási díjam 150%-át visszafizetem abban az esetben, ha nem vagy elégedett a szolgáltatásommal!

365 napos pénzvisszafizetési garancia

A pénzvisszafizetési garancia abban az esetben érvényesíthető, ha minden tanácsomat megfogadod 365 napon át. De mégsem tapasztalsz pozitív eredményeket a vállalkozásodban. Teszem mindezt azért, mert a legjobb szolgáltatást kínálom minden megbízómnak, és ebben 150%-ig biztos vagyok!

3 + 9 hónapos támogatás

Az alapszolgáltatásom 3 hónapos mentorálást tartalmaz. Amennyiben a VIP csomagajánlat mellett döntesz, akkor a megvalósítást követően még 9 hónapon át melletted állok, és segítek neked, ha gondod vagy kérdésed adódik.

Szolgáltatásaim:

TANÁCSADÁS

Az ideális ügyfélszerző rendszered megalapozása, az erősségeidre építve.

Eredmény: Teljesen tisztában leszel azzal, hogy milyen feladataid vannak a jó ügyfelek megtalálásához.

Befektetés Önmagadba 29 990 Ft/óra

MENTORÁLÁS

90 napon keresztül tanácsokkal, feladatokkal és határidőkkel látlak el.

Eredmény: Fokozatosan átalakuló ügyfélkör, egyre több minőségi vásárló.

Befektetés Önmagadba 270 000 Ft

(részletekben fizetve havi 99 900 Ft).

VIP-MENTORÁLÁS

90 napon keresztül csak rád és a vállalkozásodra fókuszálva azon dolgozunk, hogy csak ideális ügyfelekkel töltsük fel a vállalkozásodat!

Eredmény: Minőségi ügyfelekre cserélődőtt állomány a 90 nap alatt.

Befektetés Önmagadba 790 000 Ft

(részletekben fizetve havi 299 900 Ft).

EZT FOGOD TAPASZTALNI A KÖZÖS MUNKÁNK SORÁN

Gyakori kérdések

HONNAN TUDHATOM, HOGY A te szoLGÁLTATÁSod A MEGFELELŐ SZÁMOMRA?

A közös munkánk során úgy tekintek a vállalkozásodra mintha a sajátom lenne annak érdekében, hogy alegtöbbet hozzuk ki belőlle!

Tőlem nem azt fogod hallani amit szeretnél, hanem azt ami előreviszi a vállalkozásodat.

MI A GARANCIA ARRA, HOGY NEKEM IS Tudsz segíteni?

Azért merek ilyen mértékű és időtávú garanciát vállalni, mert az eddigi tapasztalataim és a visszajelzések alapján meggyőződésem, hogy minden válalkozónak jelentősen tudom növelni a bevételeit!

MIRE ELÉG EGY TANÁCSADÁS?

Arra, hogy elindíts egy érzékelhető fejlődést! Ez általában egy 25-50%-os növekedést jelent az eddigi tapasztalatok alapján.

Volt már példa arra, hogy egy 3 órás tanácsadást követően olyan ügyesen rendberakta valaki a vállalkozását, hogy 4 hónapra előre belett táblázva a tanácsadás után 1 hónappal!

MIÉRT VÁLASSZAM INKÁBB A MENTORÁLÁST?

Mert a mentorálásnál folyamatosan segítek neked a fejlődésben. Ha elakadsz kérdezhetsz tőlem és végig veled együtt dolgozok azon, hogy minél jobb eredményeket érjünk el.

Tanácsadásnál a legjobb esetben is sajnos csak 150%-os növekedést lehet elérni. (Eddig ez a tapasztalat.) Még mentorállás esetén 200%-ról indulunk és volt már példa 350%-os növekedére is!

Ez számokban azt jelenit, hogy:

(Vegyünk alapul egy 250 000 Ft-os bevételt.)

Tanácsadás:

 • 250 000 Ft*1,5 = 375 000 Ft/hó
 • 12 hónap alatt 1 500 000 extra bevétel!
 • Befektetés: 29 900 Ft
 • Nyereség: 1 470 100 Ft

Mentorálás:

 • 250 000 Ft*2 = 500 000 Ft/hó
 • 12 hónap alatt 3 000 000 extra bevétel!
 • Befektetés: 270 000 Ft vagy 99 900 Ft/hó
 • Nyereség: 2 730 000 Ft

VIP mentorálás:

 • 250 000 Ft*3,5 = 875 000 Ft/hó
 • 12 hónap alatt 7 500 000 extra bevétel!
 • Befektetés: 790 000 Ft vagy 299 900 Ft/hó
 • Nyereség: 6 710 000 Ft

A 3 hónap alatt bármikor elérhető vagy?

A sima mentorálás esetén kérdéseidet 24 órán belül e-mailben vagy telefonon válaszolom meg. Telefonon szigorúan 9-16 óráig érhetsz el! 

VIP mentorálás esetén kérdéseidet 12 órán belül e-mailben, messengeren vagy telefonon válaszolom meg! Telefonon szigorúan 8-20 óra között!

MIÉRT KERÜL ENNYIBE AZ HA EGYÜTTSZERETNÉK DOLGOZNI VELED?

Egyszerűen azért mert a tanácsaim és az ügyfélszerző rendszer amit kiépítünk neked az életed során több millió forintot fog jelenteni a számodra! Ha így nézed akkor már korrektnek fog tűnni az az összeg amit fizetsz nekem.

Egy példa a megtérülésre:               

Ha jelenleg havi 500 000 Ft bevételed van, és ez az összeg a közös munkánknak köszönhetően megduplázódik, azaz 1 000 000 Ft lesz. Ha a különbözetet veszed, és felszorzod 12 hónappal, akkor 6 000 000 Ft extra bevételről beszélünk.

Mennyit ér meg neked az, hogy 2x több bevételed legyen?

Ha csak megkétszereződik a jelenlegi bevételed, és kiszámolod 5–10 évre a különbséget, akkor 30 000 000–60 000 000 Ft pluszbevételt keresel ezzel a példával.

Mit gondolsz, megérem ezt a befektetést számodra?

VAN LEHETŐSÉG RÉSZLETFIZETÉSRE?

Természetesen igen. A kétféle mentorálást havi bontásban is kifizetheted. Egyedül a tanácsadásnál nincs mód a részletfizetésre.

HOGYAN MŰKÖDIK A GARANCIA?

A közös munka során többször is egyeztetünk, és legkésőbb a második egyeztetésig jelezned kell, hogy igényt tartasz a garanciára. Ez azért is fontos, mert csak akkor haladunk tovább, hogy ha elégedett vagy az eredményekkel.

A 365 napos, 150%-os pénzvisszafizetési garanciát a 364. nap 23. órájáig tudod igénybe venni. Abban az esetben áll módomban visszatéríteni a megbízási díjamat, ha bizonyíthatóan nem javul a vállalkozásod teljesítménye a közreműködésemnek köszönhetően.

Kapcsolatfelvétel

ÍRJ ÜZENETET, VAGY KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Kapcsolat

E-mail-cím

info@szanyijozsef.hu

Telefonszám

+36 30 977 83 07

Kövess